preloader

Pretraga sajtazatvori

Mobilno bankarstvo

Eurobank Srbija Vam predstavlja aplikaciju Mobilnog bankarstva koja Vam omogućava da na jednostavan način obavljate transakcije putem Vašeg mobilnog telefona, bez odlaska u ekspozituru. Aplikacija je dostupna za korisnike IOS mobilnih telefona, korisnike Android telefona sa minimalnom verzijom operativnog sistema 5 i novijim kao i za korisnike Huawei. Svi korisnici Huawei uređaja od serije P40 mogu preuzeti aplikaciju putem AppGallery.

Aktiviranje i korišćenje usluge je besplatno (nema troškova održavanja i aktiviranja usluge).

REGISTRUJTE SE ZA ELEKTRONSKO I MOBILNO BANKARSTVO BEZ ODLASKA U EKSPOZITURU!

Potpuno sigurno i bezbedno možete da:

  • Plaćate račune – bez naknade za korisnike dinarskih tekućih računa sa paketom Euro Plata Premija, Euro Plata Gold, Euro Plata Sport, Exclusive i Zlatne Godine
  • Uvid u stanje i promet po svim računima, kreditima i kreditnim karticama koje imate u Banci
  • Instant plaćanja, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji– bez naknade*
  • Platite ratu kredita ili kreditne kartice
  • Obavite menjačke poslove uz povoljniji kurs (pri kupovini evra 2,4 RSD/pri prodaji evra 1,8 RSD u odnosu na standardni kurs u ponudi Banke).
  • Prenesete novčana sredstva sa kreditne kartice na Vaš tekući račun, uz 50% nižu naknadu u toku promotivnog perioda**
  • Vršite prenos novčanih sredstava između sopstvenih deviznih računa
  • Pošaljete Potvrdu o izvršenom nalogu na Vašu e-mail adresu
  • Koristite opcije kreiranja šablona, ili kreirajte nov nalog jednostavnim kopiranjem postojećeg naloga
  • Kreirate naloge sa datumom u budućnosti
  • Prilagodite aplikaciju Vama, koristeći mogućnost promene naziva računa, kredita i kartica, promene pin-a za potvrdu transakcija ili promene korisničke lozinke za logovanje
  • Vidite ažurne kursne liste
  • Proverite datum isteka dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu
  • Pretražite mapu Eurobank bankomata i ekspozitura
  • Koristite kreditni kalkulator za različite vrste kredita
  Biometrija

  Od sada više ne morate unositi šifru svaki put kada pristupate mobilnoj aplikaciji Eurobanke, pamtiti šifru za ulazak u aplikaciju niti menjati istu, dovoljno je da prislonite prst ili postavite uređaj da skenira Vaše lice i ulazak u aplikaciju će Vam biti odobren.

  Jedini preduslov je da podesite Vaš uređaj za otključavanje putem otiska prsta ili prepoznavanja lica, naravno ukoliko to Vaš uređaj podržava.

  Kako da aktivirate ovu funkcionalnost?

  Ukoliko na Vašem uređaju nemate postavljeno automatsko ažuriranje aplikacija, neophodno je preuzeti novu verziju sa App Store/Google Play Store, u zavisnosti od platforme ili uređaja koji koristite (IOS ili Android). Nakon preuzimanja nove verzije aplikacije, potrebno je da se prijavite u aplikaciju a zatim u korisničkom podešavanju omogućite prijavu korišćenjem biometrijskih podataka.

  Kada izvršite potvrdu uslova, na aplikaciju ćete moći da se prijavite skeniranjem lica* ili otiska prsta, u zavisnosti od modela koji koristi Vaš uređaj.

  Sigurnost naših korisnika je na prvom mestu zbog toga se prilikom korišćenja biometrije za pristup aplikaciji sa Bankom se ne razmenjuju biometrijski podaci i Banka nema pristup Vašim biometrijskim podacima. Podaci se isključivo čuvaju na Vašem uređaju.

  Treba imati u vidu da logovanje putem biometrijskih podataka koristi funkcionalnost otključavanja samog uređaja, tako da sva lica koja imaju skenirano lice, odnosno otisak prsta će moći da pristupe Vašoj aplikaciji, pa Vas zbog vaše bezbednosti savetujemo da ovu opciju aktivirate isključivo ukoliko ste sačuvali samo Vaše biometrijske podatke, skenirano lice odnosno otisak prsta za otključavanje uređaja.  *Za pristup aplikaciji skeniranjem lica ova funkcionalnost je omogućena za korisnike IOS operativnog sistema (apple iphone X, iphone XS, iphone XR, iphone XI, iphone XI PR) i za korisnike koji imaju android uređaje sa verzijom 10. Pristup aplikaciji otiskom prsta za korisnike Androida omogućen od verzije 6.0.


  NOVO! Od sada i preko aplikacije Mobilnog bankarstva transakcije kupovine robe izvršene kreditnom karticom i transakcije podizanja gotovog novca korišćenjem kreditne kartice na bakomatu možete podeliti na rate u svega par klikova.
  Ove transakcije možete podeliti u roku od 60 dana nakon izvršenja.


  Aplikacije možete preuzeti putem App Store-a, Google Play i Huawei AppGallery.

  **za korisnike dinarskih tekućih računa sa paketom Euro Plata Premija, Euro Plata Gold, Euro Plata Sport, Exclusive i Zlatne Godine; za pojedinačne iznose naloga do 300.000,00 RSD. Nalozi od 300.000,01 RSD se tarifiraju u skladu sa Tarifnikom za usluge Banke.

  **Promotivni period traje do 31.12.2021. godine.


  Aplikacija je dostupna za korisnike mobilnih telefona sa Android, IOS i Huawei operativnim sistemima.

  Sigurno i bezbedno!

  Sigurnost u obavljanju bankarskih poslova naših klijenata nam je prvi prioritet tokom razvoja aplikacije Mobilnog bankarstva. Eurobank aplikacija Mobilnog bankarstva je dizajnirana da nikada ne čuva Vaše finansijske podatke ili Vašu lozinku na uređaju. Lozinke koje koristite za logovanje ili kreiranje naloga domaćeg platnog prometa dobijate putem sigurnosnog pisma, PIN mailer-a (sa istom tehnologijom kao i kod kreditnih kartica) i iste su dostupne samo Vama.


  U cilju povećanja bezbednosti i zaštite Vaših poverljivih podataka za pristup, dostupne su Vam opcije promene korisničke lozinke za logovanje u aplikaciju, kao i promene PIN-a za potvrdu transakcija. Uvid u promet i stanje možete imati sa više različitih uređaja, dok je kreiranje i potpisivanje platnih naloga u domaćem platnom prometu moguće isključivo sa jednog od uređaja, čime dodatno sprečavate mogućnost zloupotrebe. Takođe, aplikacija Vam nudi mogućnost slanja Potvrde o izvršenoj transakciji na Vaš lični e-mail.

  Obavljajte Vaše transakcije bilo kada, bilo gde sigurno i bezbedno uz Eurobank Digitalne servise.  Top