Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Bankomati / Bankomati EUR/RSD

BANKA KOJA VAM JE DOSTUPNA 24H DNEVNO, 365 DANA GODIŠNJE!

Eurobanka ima široko rasprostranjenu mrežu bankomata širom Srbije. Banka raspolaže sa 138 bankomata, od kojih su 47 EUR/RSD bankomati, u ekspoziturama i na drugim prometnim mestima.

Brzo i lako izvršite proces uplate ili isplate gotovog novca ubacivanjem Vaše Eurobank platne kartice u bankomat. Nakon odabira jezika, unesite PIN kod i pratite uputstva koja vidite na ekranu.Vaša željena transakcija će biti izvršena za nekoliko sekundi.

NOVE FUNKCIONALNOSTI

Od sada na novim, EUR/RSD bankomatima Eurobanke možete da uplaćujete gotov novac u domaćoj valuti kao i da uplaćujete i podižete gotov novac u Evrima. Nakon uplate gotovog novca, isti Vam je na raspolaganju u roku od nekoliko sekundi!

Sve što je potrebno jeste da posedujete bilo koju Eurobank platnu karticu. Omogućne su Vam sledeće usluge:

 • Uplata/Isplata gotovog novca u RSD na lične i poslovne dinarske račune bez naknade*
 • Isplata/Uplata gotovog novca sa/na lične račune u Evrima
 • Uplata gotovog novca u RSD na kreditnu karticu
  Uplata gotovog novca u RSD je dostupna svim korisnicima Eurobank platnih kartica.
  Uplata/isplata gotovog novca u EUR je dostupna korisnicima Eurobank debitnih platnih kartica:

  Ukoliko ste korisnik FX kartice, vezane za Vaš dinarski i devizni račun usluga Vam je odmah dostupna!

  Ukoliko ste korisnik bilo koje druge debitne kartice osim Eurobank Manchester United Prepaid kartice dovoljno je da pozovite Kontakt centar Banke na broj telefona +381 11 20 23 353* (sa mobilnog telefona ili iz inostranstva) ili 0800 11 11 44** (sa fiksnog telefona) kako bi izvršili povezivanje Vašeg ličnog računa u EUR valuti za postojeću debitnu karticu ili posetite najbližu ekspozituru.
  BESKONTAKTNE TRANSAKCIJE Icon

  Od sada ste u mogućnosti da izvršite transakcije još jednostavnije, bez ubacivanja kartice u bankomat. Beskontaktno podizanje gotovine dostupno je na 37 bankomata Eurobanke sirom Srbije. Korisnik transakcije obavlja jednostavnim prislanjanjem kartice na označeno mesto, i nakon unosa PIN koda moguće je izvršiti sledeće tipove transakcija:
  • Isplata dinara i evra
  • Uplata dinara i evra
  • Uplata na kreditnu karticu
  • Upit stanja
  NAJČEŠĆA PITANJA

  Za sve dodatne informacije besplatno pozovite naš Kontakt centar EuroPHONE na broj 0800 1111 44 (opcija 4) ili sa mobilnog telefona broj +381 11 2023 353 uz standardnu tarifu Vašeg operatera ili posetite našu najbližu ekspozituru.
  * Promotivni period za uslugu uplate gotovog novca na bankomatu bez naknade traje do 31.12.2021. godine
  Top